Friday, 19 July 2013

Honey Turmeric Mask Gold .. masker yang mantap di abad ini !! Seriously !

Honey Turmeric Mask Gold ! Version Extra Strenght ! 

Lebih mantap ! Lebih hebat ! Lebih cepat and maksimum kesannya !! 

Horayyyy !!!! 








Antara khasiat-khasiat yang terkandung dalam Honey Turmeric Mask Gold untuk anda adalah :-) 

  • Menyuburkan & meninggalkan kulit licin & berseri-seri.
  • Bertindak sebagai agen “ deep cleansing mask” iaitu menyerap kotoran di dalam liang pori-pori
  • Dirumus khas dengan bahan aktif semulajadi seperti kunyit liar  & saffron yang tulen di mana di ketahui amat mujarab kandungan anti oksida dan antibakteria nya untuk menghapuskan fungus di kulit wajah yang menyebabkan jerawat 
  • Berupaya menyerap ke dalam kulit untuk mencerahkan tempat-tempat gelap untuk kulit berseri dan cerah.
  • Menjadikan kulit yang kering kepada kulit yang lembap
  • Menyerap lebihan minyak untuk bagi kulit yang berjerawat
  • Sesuai untuk mengurangkan jerawat / resdung
  • Sebagai anti-aging kerana hasil lekapan masker yang sangat ketat apabila ianya sudah kering
  • Boleh menjadi scrub wajah setelah kering untuk menaggalkan sel sel kulit mati & meninggalkan kulit yang bersih
  • Terdiri daripada 12 herba tradisional semula jadi yang berusia 400 tahun khasiat resepinya berbanding
  • Bertindak sebagai antiseptic untuk menyembuhkan luka kecil
  • Pemakaian yang senang hanya tambah madu untuk khasiat yang lebih mantap dan senang sekali cara pembersihannya
  •  Tidak meninggalkan kesan kuning di wajah malah meninggalkan kulit yang lembut
  •  Mengecilkan pori-pori yang terbuka
  • Boleh juga jadikan sebagai scrub badan untuk mencegah kayap , kudis , panau dan mencegah bau badan yang teruk
  • Bebas daripada bahan kimia seperti parabens, SLS, & pewarna & pengawet  



Di antara bahan-bahan herba yang telah di rumus khas yang telah terkandung dalam Honey Turmeric Mask Gold ! Lebih herba ! Lebih mantap ! Power ! 


Cara pemakaian Honey Turmeric Mask adalah sangat simple !

  • Bersihkan wajah daripada segala kotoran makeup dengan menggunakan cleansing milk
  • Bersihkan wajah menggunakan Whitening Collagen Soap / pencuci wajah anda
  • Ambil 1 sudu besar Honey Turmeric Mask Gold & campurkan 1 sudu kecil madu . Tambah 1 sudu air / perahan lemon / susu segar
  • Kacau sehingga sebati dan letakkan di wajah sehingga 30-60 mins
  • Apabila kering , gosok seperti scrub untuk menaggalkan kulit-kulit mati
  • Bilas dengan air biasa
  • Boleh di pakai bila-bila masa sahaja yang anda suka siang atau pun malam
  •  Pakai Turmeric Day Cream / Turmeric Night Cream
  • Dah siap dan boleh cantik seperti tuan puteri ! Senang bukan ?

PANAS ! PANAS ! TESTIMONI SENDIRI !! 

Gambar terdahulu ..kulit kusam .. tak bermaya , berminyak , menggerutu ! pakai makeup pon still nampak lagi jerawat tu ... 


kulit kusam sangat-sangat .. huhu ..


berminyak ..pakai foundation tebal pon kejap je cover lepas tu dah nampak balik dah ..sedih :-( 


TAPI ................. SEKARANG ..... TARA !!!!!



pakai makeup pun sikit je , pakai bedak nipis , lipgloss , rapikan kening n rambut ...dah siap ! hihi ..best kan ? hati pun happy :-) 


okey la .. nak pergi jumpa customer ni ..alhamdullilah .. ok bye .. 

Tak cukup testimoni  ??? 

Kejap ...ada lagi ... hihi ..













OKAY CUKUP LAH .. HIHI .. 

Excited tak nak cuba Honey Turmeric Mask Gold ini ? 

Bagaimana ingin mendapatkan masker ajaib ini ? 



        HARGA PROMOSI .. RM 49 .. FREE 



    MADU SEBOTOL !! 




     

  HARGA SEBENAR .. RM 59 .. 

MURAH KAN ?? 


  
         
         Postage ke semenanjung Malaysia RM 6 

    Boleh call / whatsapp saya Lora - 0129878600 

         Email saya : suffygrooming@gmail.com 

         Facebook : Lora Dash 

         Fan page : Honey Turmeric Mask 
       
         Distributors / agents from Semenanjung are allowed for wholesale ! 
   
         For Sabah / Sarawak / Brunei can call my stokis  , Aimi Athira - 014 , 6729 798 or Julia Ahmad - 017 8119 778 










Post a Comment