Tuesday, 30 October 2012

Yess !! Suffy Grooming akhirnya menulis blog !

Assalamualaikum WBT 

Salam Satu Malaysia ! 

Semoga pembaca bloggers di luar sana sihat sentiasa !

Yes , akhirnya Suffy Grooming dengan penuh semangat keyakinan menulis blog .Yay !!.. Mahu tahu kenapa ?? 

Selepas tamat mengambil kursus sebagai Perunding Imej (Certified Profesional Image Consultant, CPIC diiktiraf oleh Training Cube Sdn.Bhd) , Suffy Grooming telah mewujudkan satu Facebook Page bernama Suffy Grooming dan mengetengahkan isu-isu berkaitan fashion dan imej . Wah , tak sampai berapa hari sahaja dah beratus FB Fan yang like page Suffy Grooming ! 

Hm ... Ini memang tanda positif bukan ? Tak sangka memang ramai di luar sana meminati arus fashion tetapi tidak tahu bagaimana ingin menggayakan dengan cara yang sesuai dengan saiz badan supaya tampil cantik dan berkeyakinan.. 

Actually , kecantikan itu datangnya daripada setiap sudut tidak kira apa juga bentuk dan saiz badan , umur dan warna kulit .. 

So my dear... jangan bimbang ..Suffy Grooming akan menolong anda di luar sana dengan pendekatan yang praktikal, bersahaja namun bertenaga .. 

Sambil itu Suffy Grooming juga menitikberatkan interaksi bersama anda dan memiliki karaktor yang amat menyenangkan. Kualiti dan keunikan program yang telah dikendalikan oleh Suffy Grooming dibuktikan melalui testimoni positif yang sentiasa kami terima daripada peserta-peserta kendalian kami. 

Good news for para muslimah dan muslimin di luar sana ! Selain itu Suffy Grooming terlibat secara aktif dalam TAMRIN (Persatuan Perunding- perunding Islam). Wah , boleh lah bergaya sakan dengan imej bertudung yang baru .. Ala-ala sopan , ayu gitu nampak seperti perempuan Melayu terakhir .. :-) 

So , apa lagi .. jemput-jemput la tengok di Facebook Page kami .. Click saja Suffy Grooming Facebook Page untuk mengetahui tips-tips penggayaan fashion yang sesuai untuk tubuh badan anda ! 
Selamat mencuba ! 
Sampai Berjumpa lagi dan .. ingat always " Beauty In Style " !
:-) 

Regards, 
Suffy Grooming 
www.suffygrooming.com 

Post a Comment